Jag har fått mycket respons på mina prosecco tårtor som jag gjort.
Det känns som en tårta som kan passa många. Spännande smaker av choklad, jordgubb och prosecco/champagne.
Jag tänkte dela med mig av receptet på min proseccomousse som jag gör.

Proseccomousse
2 gelatinblad
3 dl grädde
1 äggula
1 dl socker
1 dl prosecco/champagne
Lägg gelatinen i blöt ca 5 min.
Häll lite av grädden i en kastrull. Krama ur gelatinen från vattnet och lägg ner i kastrullen med grädden.
Smällt på svag värme.
Vispa resten av grädden och rör ner äggulan och socker.
Blanda i prosecco/champagne och sist gelatinblandningen.
Ställt kallt i ca 2 timmar.
Jag har en ny ide som jag kommer dela med mig av senare som också innehåller prosecco/champagnge. Det verkar ju vara en hit så varför inte spinna vidare på detta, håller ni inte med?