Cakesbyjohanna

Prosecco
Jag har fått mycket respons på mina prosecco tårtor som jag gjort. 
Det känns som en tårta som kan passa många. Spännande smaker av choklad, jordgubb och prosecco/champagne. 
Jag tänkte dela med mig av receptet på min proseccomousse som jag gör. 
(null)
 
Proseccomousse
2 gelatinblad
3 dl grädde
1 äggula
1 dl socker 
1 dl prosecco/champagne 
 
Lägg gelatinen i blöt ca 5 min.
Häll lite av grädden i en kastrull. Krama ur gelatinen från vattnet och lägg ner i kastrullen med grädden. 
Smällt på svag värme. 
Vispa resten av grädden och rör ner äggulan och socker. 
Blanda i prosecco/champagne och sist gelatinblandningen. 
Ställt kallt i ca 2 timmar. 
 
 
Jag har en ny ide som jag kommer dela med mig av senare som också innehåller prosecco/champagnge. Det verkar ju vara en hit så varför inte spinna vidare på detta, håller ni inte med? 


#1 - Anonym

Håller med 😃