Oj vilken dag!
Jag har stått i köket idag från 10.00 tills nu.. 21.30.. nu är man allt trött i fötterna, men skönt att äntligen vara klar!
Det är alltså 3 stycken tårtor och 60 st cakepops till ett dop som nu är gjorda.
Tema var rosa och guld, superfint!
Jag förberedde fluffen igår så att den skulle hinna stelna i kylen över natten. Idag hände det som aldrig hänt innan, något som jag bävat för länge. Fluffen skar sig totalt! Man vill ju egentligen bara kasta de i soptunnan och ge upp. Men så funkar det inte. Så hur räddade jag fluffen då?
Jag tog ungefär 1/3 av fluffen och värmde igen i micron ca 1 min. Sen hällde jag försiktigt ner det i den skurna fluffen, ställde kallt i kylen ett tag. Sen tog jag ut den igen och provade att vispa upp igen. Det funkade, vilken lättnad.
Önskemålet var rostårtor, ungefär som bilden nedan. Vanligtvis brukar jag göra smörkräm till dessa tårtorna, de blir väldigt bra konsistes. Men jag kände att jag ville ha mer smak av vitchoklad, så jag gjorde faktiskt fluff även på utsidan.
Receptet på vit chokladfluff hittar ni HÄR.
Bilder på resultatet kommer imorgon.
Trevlig lördag på er!
